Termes i condicions

Pagament

Pot pagar els productes de racoindependentista.cat amb targeta de crèdit.

Condicions per al pagament amb targeta

Actualment acceptem targetes de Visa, MasterCard i Eurocard.

Els diners quedaran reservats en el seu compte quan vostè aprova la comanda i es carreguen en data de l’enviament, a no ser que es tracti d’un producte per descarregar en línia.

Comprovació de solvència

La botiga en línia racoindependentista.cat es reserva el dret a efectuar una comprovació de solvència per a totes les comandes.

Lliuraments

Totes les comandes són enviades per un transportista en l’estat espanyol, servei de correus o per mitjans telemàtics si l’article ho permet.

Termini de lliurament

Les comandes solen enviar el mateix dia en cas de disposar d’existències en stock i vostè les rebrà normalment entre 3-4 dies i les personalitzades entre 5 i 6 dies hàbils.

Productes pendents

En cas que un producte estigui esgotat, es posarà tota la comanda en espera fins que sigui possible realitzar-la de forma completa.

Garantia

La botiga en línia racoindependentista.cat garanteix que els productes siguin de la forma esperada i descrita. Si el producte no funciona de la manera esperada, racoindependentista.cat garanteix la seva substitució amb un nou producte.

Per reclamar un producte que al moment del lliurament, estigui defectuós, ho ha de fer dins d’un termini raonable des que va descobrir l’avaria o defecte.

Dret a devolució

La botiga en línia racoindependentista.cat ofereix als seus clients la possibilitat de cancel·lar la compra, sense cap motiu, dins dels 30 primers dies després de la recepció de la mercaderia, sempre que no es tracte d’un article personalitzat. La mercaderia retornada ha d’estar en perfectes condicions, contenir totes les parts i estar en el seu embalatge original (el segellat o el plàstic protector han de romandre intactes).

Si us plau notificar-lo per correu electrònic a Servei al Client de racoindependentista.cat per rebre més instruccions i un informe de devolució que vostè haurà omplir i adjuntar a la mercaderia retornada.

El client haurà d’assumir les despeses de devolució.

Reclamacions

Nosaltres garantim que els productes demanats per vostè estan en perfectes condicions al moment del lliurament. Si vostè rep un producte defectuós o incorrecte, li preguem que contacti a Servei al Client de forma immediata després de la data de lliurament, així podem reparar l’error.

El Servei al Client rep la notificació d’error i li envia un informe de devolució que li demanem que ompli i adjunti als productes a retornar.

L’enviament del producte de reemplaçament és, per descomptat, totalment gratuït per a vostè.

NOTA: Abans que vostè enviï de tornada un producte defectuós o incorrecte ha de contactar a Servei al Client perquè li aprovin la reclamació i li paguin el franqueig de devolució.

Comandes falses

Col·laborem amb l’autoritat competent i totes les comandes falses o intents de frau seran denunciades. En aquest cas racoindependentista.cat proporcionarà tota la informació a les forces policials competents per col·laborar amb la investigació.

Danys en el transport

Som responsables per tots els danys de productes als nostres clients ocorreguts en el transport. Si en la recepció de la mercaderia vostè descobreix que té danys atribuïbles al transport, notifiqui-ho immediatament a l’empresa de transports.

Si no assumeixen la responsabilitat pels danys, contacti el nostre Servei al Client.

Quan una devolució és del client a nosaltres, és el client responsable dels danys que puguin produir-se durant el transport.

Lleis aplicables

Litigis sobre aquestes condicions es resoldran segons les lleis de l’Estat Espanyol.

Protecció de dades de caràcter personal.

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, racoindependentista.cat, informa als seus clients que les dades personals li facilitin seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de Luxcontur, SL.

D’acord amb aquesta llei hem de demanar-li la seva aprovació per tractar i emmagatzemar informació de vostè a la nostra base de dades. Per mitjà de la compra en racoindependentista.cat, vostè confirma aquesta aprovació. Tota la informació personal que vostè ens doni o que nosaltres tinguem accés quan vostè faci una comanda, serà tractada per racoindependentista.cat com a responsable de la informació personal lliurada.

El consumidor pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i / o oposició dirigint-se per escrit a racoindependentista.cat. La informació serà utilitzada amb el propòsit de que quan faci una compra, nosaltres puguem exercir la nostra obligació amb vostè i expedir la corresponent factura.

La botiga en línia racoindependentista.cat garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les Dades de Caràcter Personal i del seu deure de guardar i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per tant, tota la informació sobre els nostres clients i inscrits no serà utilitzada amb altres propòsits ni serà cedida a tercers. Els titulars de les dades facilitades a racoindependentista.cat podran en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho per escrit a la nostra adreça de correu electrònic o comunicant-ho per escrit a Luxcontur, SL – Av. de les Alegries, s/n 17310 Lloret de Mar.

Límit d’edat

No podem rebre comandes de persones menors de 18 anys.

Gaudeix del teu DNI català

Per només 7,50 €, fes-lo en línia i te l'enviem a domicili.