Avís Legal

Informació a l’usuari:

El lloc racoindependentista.cat és una botiga en línia, dedicada a la comercialització de tot tipus de materials impresos o manufacturats. Si les dades de contacte facilitades en registrar-se no fossin certes o no es poguessin verificar, racoindependentista.cat es reserva el dret d’eliminar el seu registre i continguts relacionats. racoindependentista.cat es reserva el dret a enviar-li informació sobre l’estat del seu compte. Les seves dades seran tractades única i exclusivament per racoindependentista.cat, i no seran facilitades a tercers sense el seu consentiment.

Propietat Intel·lectual:

Alguns els continguts de racoindependentista.cat són propietat intel·lectual de l’empresa, i estan protegits en funció de la legislació sobre Propietat Intel·lectual Nacional i Internacional vigent. Queda absolutament Prohibit l’ús del contingut del lloc web sense l’autorització expressa per part de racoindependentista.cat. Queda Prohibit utilitzar aquest lloc com a plantilla d’altres, però si que es permet enllaçar a la nostra URL de la pàgina web, sempre que no és relacionin amb manifestacions falses, inexactes, incorrectes, que puguin induir a error o confusió o que siguin contraris a la llei, la moral o els bons costums.

Totes les marques no pròpies i llurs referències son propietats dels seus respectius fabricants i s’utilitzen en el lloc racoindependentista.cat únicament amb fi descriptiu.

Dades Generals:

La botiga en línia racoindependentista.cat és una comercialització de Luxcontur, SL

NIF: B30830772
Av. de les Alegries, s/n
17310 Lloret de Mar

937 292 310
vendes@racoindependentista.cat

Avís Legal:

Condicions Generals d’Utilització del lloc web racoindependentista.cat

L’acceptació de les Condicions Generals que es relacionen a continuació, regulen la utilització de la web de racoindependentista.cat.

La utilització del web de racoindependentista.cat atribueix la condició d’usuari del lloc la web, i comporta l’acceptació plena i sense reserves de cap tipus, per part de l’usuari, de tots el Termes i Condicions que estan publicats en el moment de accedir l’usuari. Per això es recomana a l’usuari que llegeixi atentament el contingut de Termes i condicions d’us cada vegada que es disposi a utilitzar la pàgina web.

La botiga en línia racoindependentista.cat no concedeix cap llicència o autorització de cap tipus sobre els seus drets de propietat industrial o intel·lectual o sobre qualsevol altra propietat o dret relacionat amb la web de racoindependentista.cat, els Serveis o els Continguts, excepte en aquells casos en què expressament es contractin o es determinin.

Denegació i retirada de l’accés a la web i/o als serveis. racoindependentista.cat és reserva el dret de denegar o retirar l’accés a la seva pàgina web, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, a aquells usuaris que incompleixin aquestes Condicions Generals o els particulars que siguin aplicables.

Protecció de dades de caràcter personal.

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal,racoindependentista.cat, informa als seus clients que les dades personals li facilitin seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de Luxcontur, SL.

D’acord amb aquesta llei hem de demanar-li la seva aprovació per tractar i emmagatzemar informació de vostè a la nostra base de dades. Per mitjà de la compra en racoindependentista.cat, vostè confirma aquesta aprovació. Tota la informació personal que vostè ens doni o que nosaltres tinguem accés quan vostè faci una comanda, serà tractada per racoindependentista.cat com a responsable de la informació personal lliurada.

El consumidor pot exercir els Seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i / o oposició dirigint-se per escrit a racoindependentista.cat. La informació serà utilitzada amb el propòsit de que quan faci una compra, nosaltres puguem exercir la nostra obligació amb vostè i expedir la corresponent factura.

La botiga en línia racoindependentista.cat garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les Dades de Caràcter Personal i del seu deure de guardar i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per tant, tota la informació sobre els nostres clients i inscrits no serà utilitzada amb altres propòsits ni serà cedida a tercers. Els titulars de les dades facilitades a racoindependentista.cat podran en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho per escrit a la nostra adreça de correu electrònic o comunicant-ho per escrit a Luxcontur, SL – Av. de les Alegries, s/n 17310 Lloret de Mar – vendes@racoindependentista.cat.

Legislació aplicable

Les presents Termes i condicions d’us és regeixen per la legislació espanyola. I en cas de litigi, aquest és resoldrà en els Jutjats de Barcelona.

Gaudeix del teu DNI català

Per només 7,50 €, fes-lo en línia i te l'enviem a domicili.